ENERGILØSNINGER

Miljøvenlighed og energibesparelse

Miljøvenlighed og energibesparelse går hånd i hånd – så enkelt er det. Vi er eksperter i alle typer af varmekilder, og vores mission er at sikre dig den højeste kvalitet og den laveste varmeregning. På baggrund af mange års erfaring og den nyeste viden skræddersyr vi en løsning, der matcher netop din bolig. Med afsæt i vores kerneværdier – miljøvenlighed, kvalitet og god service – gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre energiskiftet let og overskueligt for dig. Processen foregår i tre enkelte faser:

 

Vurdering af dine energiløsninger

En energiløsning fra Urhøj begynder med et gratis og uforpligtende møde. Vores uddannede energivejledere laver en faglig vurdering af din specifikke bolig og beregner, hvor meget du kan spare, og hvornår løsningen har tjent sig ind igen.

Energiløsninger i Høng, Kalundborg, Gørlev & Vestsjælland

Uforpligtende tilbud

På baggrund af vejlederens vurdering giver vi dig et skræddersyet tilbud på installationen af dit nye system. Vi tilbyder også en serviceaftale, så du er sikret løbende vedligeholdelse og optimal energiudnyttelse.

 

Installation af energiløsninger

Vores kompetente montører installerer din løsning. Vi tager hånd om alle aspekter af processen, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde udsigten til et grønnere og billigere energiforbrug.

 

Udfyld vores kontaktformular for at bestille et gratis tilbud. Vi sidder også klar til at rådgive dig på telefon 59 59 71 07, hvis du har øvrige spørgsmål eller ønsker et tilbud på en anden opgave. Vi holder til i Gørlev, men kører ud i hele området omkring Høng, Kalundborg og resten af Vestsjælland.

I undermenuerne kan du læse mere om fordelene ved de forskellige energiløsninger.

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE