ENERGILØSNINGER MED URHØJ ApS

Miljøvenlighed og energibesparelse

Energiløsninger – Miljøvenlighed og energibesparelse går hånd i hånd – så enkelt er det. Vi er eksperter i alle typer af varmekilder, og vores mission er at sikre dig den højeste kvalitet og den laveste varmeregning. På baggrund af mange års erfaring og den nyeste viden skræddersyr vi en løsning, der matcher netop din bolig. Med afsæt i vores kerneværdier – miljøvenlighed, kvalitet og god service – gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre energiskiftet let og overskueligt for dig. Processen foregår i tre enkelte faser:

 

Vurdering af dine energiløsninger

Energiløsninger fra Urhøj begynder med et gratis og uforpligtende møde. Vores uddannede energivejledere laver en faglig vurdering af din specifikke bolig og beregner, hvor meget du kan spare, og hvornår løsningen har tjent sig ind igen.

Energiløsninger i Høng, Kalundborg, Gørlev & Vestsjælland

Uforpligtende tilbud

På baggrund af vejlederens vurdering giver vi dig et skræddersyet tilbud på installationen af dit nye system. Vi tilbyder også en serviceaftale, så du er sikret løbende vedligeholdelse og optimal energiudnyttelse.

 

Installation af energiløsninger

Vores kompetente montører installerer din løsning. Vi tager hånd om alle aspekter af processen, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde udsigten til et grønnere og billigere energiforbrug.

 

Udfyld vores kontaktformular for at bestille et gratis tilbud. Vi sidder også klar til at rådgive dig på telefon 59 59 71 07, hvis du har øvrige spørgsmål eller ønsker et tilbud på en anden opgave. Vi holder til i Gørlev, men kører ud i hele området omkring Høng, Kalundborg og resten af Vestsjælland.

I undermenuerne kan du læse mere om fordelene ved de forskellige energiløsninger.

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj

Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD på fremtidens energiløsninger . Læs også gerne mere hos Energistyrelsen