FJERNVARME

Leder du efter en energivenlig og prisvenlig energiløsning?

Fjernvarme er den energiløsning, der udleder mindst CO2 sammenlignet med elvarme, olie- og naturgasfyr. Fjernvarme er derfor et yderst godt alternativ, hvis du i øjeblikket er indehaver af fx et oliefyr og ønsker en mere miljøvenlig varmekilde. Udover at skåne miljøet er fjernvarme også en prisvenlig løsning, da cirka 60 procent af de danske boliger får deres varme via fjernvarme. Det faktum at der er mange om at dele udgifterne, gør fjernvarme til en meget økonomisk løsning. Udgifterne ved at skifte fra oliefyr til fjernvarme er således hurtigt tjent ind igen og kan spare dig for mange penge fremover.

 

Urhøj er specialister i fjernvarme og alternativ energi

Det er vigtigt, at installationen og vedligeholdelsen af fjernvarmeanlægget bliver udført korrekt og i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området. Ligeledes er det vigtigt med regelmæssig service, da et fjernvarmesystem, der ikke fungerer optimalt, er dyrt i drift.

Hos Urhøj har vi mange års erfaring med levering og installation af nye anlæg og med service og driftsoptimering af eksisterende anlæg. Vores eksperter kan lave en grundig gennemgang af dit varmeanlæg, så du er sikret den højeste miljøvenlighed og den laveste varmeregning.

Vi klarer blandt andet:

  • Levering og installation af fjernvarme
  • Service på fjernvarmesystem
  • Driftsoptimering af fjernvarmesystem
  • Rådgivning inden for fjernvarme, alternativ energi og udskiftning af energikilde

 

Kontakt Urhøj allerede i dag

Med base i Gørlev kører Urhøj ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland til både private, erhverv og offentlige instanser.

Skal vi driftsikre dit anlæg eller installere en ny fjernvarmeløsning i din bolig, så du frempover kan spare mange penge på varmeregningen? Udfyld kontaktformularen nederst på siden, og så vil vi hurtigst muligt besvare din henvendelse.

Du kan også ringe til os på 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud.

Fjernvarme i Høng, Gørlev, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Fjernvarme i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE