FJERNVARME

Fjernvarme er den energiløsning, der udleder mindst CO2 i sammenligning med elvarme, olie- og naturgasfyr. Cirka 60 procent af de danske boliger får deres varme via fjernvarme, og det faktum, at der således er mange om at dele udgifterne, gør fjernvarme til en meget økonomisk løsning.

Det er vigtigt, at installationen og vedligeholdelsen af anlægget bliver udført korrekt og i overensstemmelse med den gældende lovgivning på området. Ligeledes er det vigtigt med regelmæssig service, da et fjernvarmesystem, der ikke fungerer optimalt, er dyrt i drift.

Hos Urhøj har vi mange års erfaring med levering og installation af nye anlæg og med service og driftsoptimering af eksisterende anlæg. Vores eksperter kan lave en grundig gennemgang af dit varmeanlæg, så du er sikret den højeste miljøvenlighed og den laveste varmeregning.

Skal vi driftsikre dit anlæg eller installere en ny fjernvarmeløsning i din bolig? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du kan også ringe 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud.

20141127_081818
Fjernvarme unit i Slagelse opstat af Lars
admin-ajax

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked