Gyllekøling

Gyllekøling er en miljørigtig og økonomisk energiløsning, der skaber et sundt staldmiljø til gavn for både dyrevældfærden og arbejdsmiljøet.

Et gyllekølingsanlæg er effektivt og miljøvenligt, fordi det udnytter varmen fra gyllen, som er et gratis og naturligt produkt. Anlægget drives via en varmepumpe, der producerer 3-4 gange så meget energi, som den forbruger, og formindsker desuden de skadelige ammoniakdampe i stalden.

I lighed med et jordvarmeanlæg består et gyllekølingsanlæg af varmeoptagende slanger, der er forbundet til en varmepumpe. Slangerne lægges ned i gyllekanalerne og optager overskudsenergien fra gyllen, som føres igennem varmepumpen. Her omformes energien til brugsvand og varme til rumopvarmning.

Hos Urhøj har vi mange års erfaring med montering og installation af gyllekølingsanlæg. Vi tilbyder også serviceaftaler, så du aldrig skal bekymre dig om driftstop eller løbende sikring af dit anlægs energiudnyttelse.

Kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, eller ring på telefon 59 59 71 07, og få et uforpligtende tilbud. Vi sidder altid klar til at rådgive dig i, hvordan du kan forbedre produktionsforholdene i dit landbrug.

Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj – Gyllekøling

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os gerne for at høre mere om Gyllekøling.