GYLLEKØLING

Gyllekøling er en miljørigtig og økonomisk energiløsning, der skaber et sundt staldmiljø til gavn for både dyrevældfærden og arbejdsmiljøet.

Et gyllekølingsanlæg er effektivt og miljøvenligt, fordi det udnytter varmen fra gyllen, som er et gratis og naturligt produkt. Anlægget drives via en varmepumpe, der producerer 3-4 gange så meget energi, som den forbruger, og formindsker desuden de skadelige ammoniakdampe i stalden.

I lighed med et jordvarmeanlæg består et gyllekølingsanlæg af varmeoptagende slanger, der er forbundet til en varmepumpe. Slangerne lægges ned i gyllekanalerne og optager overskudsenergien fra gyllen, som føres igennem varmepumpen. Her omformes energien til brugsvand og varme til rumopvarmning.

Hos Urhøj har vi mange års erfaring med montering og installation af gyllekølingsanlæg. Vi tilbyder også serviceaftaler, så du aldrig skal bekymre dig om driftstop eller løbende sikring af dit anlægs energiudnyttelse.

Kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, eller ring på telefon 59 59 71 07, og få et uforpligtende tilbud. Vi sidder altid klar til at rådgive dig i, hvordan du kan forbedre produktionsforholdene i dit landbrug.

Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked