HØJTRYKSANLÆG

Et højtryksanlæg er en af de mest effektive løsninger til afrensning af snavs i landbrug.

Vi har mange års erfaring indenfor levering og installation af højtryksspulere og komplet røranlæg til rengøring af dine stalde.

Anlæggene leveres og installeres både som mobile og stationære løsninger alt efter, hvad der passer til størrelsesforholdene og afstandene i dine sektioner. Ved større rengøringsopgaver vil det være muligt at få monteret flere fælles højtryksrensere med specielle rørsystemer og automatiske aggregater til f.eks. rengøringsmidler, der samler og forenkler processen.

Vi tilbyder også hedvandsrensere med indbygget oliefyr, der kan gøre rengøringen endnu mere effektiv. Vores rensere kan også kobles op til et allerede eksisterende halm- eller flisfyr.

Med en højtryksløsning fra Urhøj er du sikret en effektiv rengøringsløsning, som gør det nemt og enkelt at leve op til dine krav for rengøring af produktionslokaler.

Skal vi installere eller udføre service på et højtryksanlæg i dine produktionslokaler? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du kan også ringe 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud. Vi holder til i Gørlev, men kører ud i hele området omkring Høng, Kalundborg og resten af Vestsjælland.

Højtryksanlæg i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Højtryksanlæg i Kalundborg, Høng, Gørlev & resten af Vestsjælland
admin-ajax

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked