HØJTRYKSANLÆG

Hurtig, effektiv og grundig afrensning

Et højtryksanlæg er en af de mest effektive løsninger til afrensning af snavs i landbrug og gør både arbejdet nemmere, hurtigere og grundigere. Hos Urhøj har vi mange års erfaring indenfor levering og installation af højtryksspuler og komplet røranlæg til rengøring af stalde i både mindre og større landbrug.

En løsning tilpasset dine behov

Hos Urhøj skræddersyr og tilpasser vi løsningen efter dine behov, så højtryksanlægget kan være med til at gøre din daglige arbejdsgang nemmere og mere effektiv. Anlæggene leveres og installeres både som mobile og stationære løsninger alt efter, hvad der passer til størrelsesforholdene og afstandene i dine sektioner. Ved større rengøringsopgaver vil det være muligt at få monteret flere fælles højtryksrensere med specielle rørsystemer og automatiske aggregater til f.eks. rengøringsmidler, der samler og forenkler processen.

Vi tilbyder også hedvandsrensere med indbygget oliefyr, der kan gøre rengøringen endnu mere effektiv, og vores rensere kan også kobles op til et allerede eksisterende halm- eller flisfyr.

 

Skal vi installere højtryksanlæg ved dig?

Med en højtryksløsning fra Urhøj er du sikret en effektiv rengøringsløsning, som gør det nemt og enkelt at rengøre alt fra mindre stalde, store landbrugsstalde og produktionslokaler. Skal vi installere eller udføre service på højtryksanlæg, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Du kan også ringe 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud. Urhøj er beliggende i Gørlev, men kører ud til både private og landbrug i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland.

Højtryksanlæg i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Højtryksanlæg i Kalundborg, Høng, Gørlev & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked