HØJTRYKSANLÆG – Hurtig, effektiv og grundig afrensning

Et højtryksanlæg er en af de mest effektive løsninger til afrensning af snavs i landbrug og gør både arbejdet nemmere, hurtigere og grundigere. Hos Urhøj har vi mange års erfaring indenfor levering og installation af højtryksspuler og komplet røranlæg til rengøring af stalde i både mindre og større landbrug.

En løsning tilpasset dine behov

Hos Urhøj skræddersyr og tilpasser vi løsningen efter dine behov, så højtryksanlægget kan være med til at gøre din daglige arbejdsgang nemmere og mere effektiv. Anlæggene leveres og installeres både som mobile og stationære løsninger alt efter, hvad der passer til størrelsesforholdene og afstandene i dine sektioner. Ved større rengøringsopgaver vil det være muligt at få monteret flere fælles højtryksrensere med specielle rørsystemer og automatiske aggregater til f.eks. rengøringsmidler, der samler og forenkler processen.

Vi tilbyder også hedvandsrensere med indbygget oliefyr, der kan gøre rengøringen endnu mere effektiv, og vores rensere kan også kobles op til et allerede eksisterende halm- eller flisfyr.

 

Skal vi installere højtryksanlæg ved dig?

Med en højtryksløsning fra Urhøj er du sikret en effektiv rengøringsløsning, som gør det nemt og enkelt at rengøre alt fra mindre stalde, store landbrugsstalde og produktionslokaler. Skal vi installere eller udføre service på højtryksanlæg, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Du kan også ringe 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud. Urhøj er beliggende i Gørlev, men kører ud til både private og landbrug i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland.

Højtryksanlæg i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Højtryksanlæg i Kalundborg, Høng, Gørlev & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj – Højtryksanlæg

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.