NYT BADEVÆRELSE

Drømmer du også om nyt badeværelse?

Er badeværelset slidt, kedeligt og umoderne? Hos Urhøj er vi specialister i opførelsen af nye badeværelser, og vi har sans for selv de mindste detaljer. Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for nyt bademiljø. Når du vælger os som samarbejdspartner, er det dine ønsker, behov og krav, der er i højsædet, og dem vil vi gøre alt for at imødekomme. Sammen når vi frem til den løsning, der matcher dine personlige krav og dine drømme.

 

Vi tager hånd om opgaven fra start til slut

Vores team af dygtige håndværkere er håndplukkede på baggrund af deres høje faglige kyndighed, og vi sætter en ære i hele tiden at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Når der skal laves nyt badeværelse, er der mange fagområder, der skal dækkes. Vi sørger for, at alle aspekter af projektet, både VVS-, murer-, tømmer- og elektrikeropgaver, bliver varetaget af kompetente eksperter.

Hos Urhøj giver vi dig et tilbud på en samlet pakke, der omfatter hele byggeprojektet, så du kun har os som kontaktperson. Uanset om du skal have lavet en mindre modernisering eller kaster dig ud i en fuldstændig renovering, tager vi hånd om hele processen fra start til slut.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores ydelser, priser eller andet, så kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, og få et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 59 71 07, hvor vi sidder klar til en uforpligtende snak og til at vejlede dig til den bedste løsning.

Med base i Gørlev, kører vi ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Nyt badeværelse i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Nyt badeværelse i Kalundborg, Høng, Gørlev & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE