NYT BADEVÆRELSE – Drømmer du også om nyt badeværelse?

Er badeværelset slidt, kedeligt og umoderne? Få et nyt badeværelse. Hos Urhøj er vi specialister i opførelsen af nye badeværelser, og vi har sans for selv de mindste detaljer. Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for nyt bademiljø. Når du vælger os som samarbejdspartner, er det dine ønsker, behov og krav, der er i højsædet, og dem vil vi gøre alt for at imødekomme. Sammen når vi frem til den løsning, der matcher dine personlige krav og dine drømme.

 

Vi tager hånd om opgaven fra start til slut

Vores team af dygtige håndværkere er håndplukkede på baggrund af deres høje faglige kyndighed, og vi sætter en ære i hele tiden at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Når der skal laves nyt badeværelse, er der mange fagområder, der skal dækkes. Vi sørger for, at alle aspekter af projektet, både VVS-, murer-, tømmer- og elektrikeropgaver, bliver varetaget af kompetente eksperter.

Hos Urhøj giver vi dig et tilbud på en samlet pakke, der omfatter hele byggeprojektet, så du kun har os som kontaktperson. Uanset om du skal have lavet en mindre modernisering eller kaster dig ud i en fuldstændig renovering, tager vi hånd om hele processen fra start til slut.

 

Vil du vide mere om nyt badeværelse ?

Vil du vide mere om vores ydelser, priser eller andet, så kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, og få et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 59 59 71 07, hvor vi sidder klar til en uforpligtende snak og til at vejlede dig til den bedste løsning.

Med base i Gørlev, kører vi ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe dig med et nyt badeværelse.

Nyt badeværelse i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Nyt badeværelse i Kalundborg, Høng, Gørlev & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Nyt badeværelse

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND – Klar til Nyt badeværelse ?
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål omkring mulighederne for et Nyt badeværelse .