NYT BADEVÆRELSE

Hos Urhøj ser vi det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration, når du skal beslutte dig for nyt bademiljø. Sammen når vi frem til den løsning, der matcher dine personlige krav og dine drømme.

Vores team af dygtige håndværkere er håndplukkede på baggrund af deres høje faglige kyndighed, og vi sætter en ære i hele tiden at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Vi sørger for, at alle aspekter af projektet (både VVS-, murer-, tømmer- og elektrikeropgaver) bliver varetaget af kompetente eksperter, og giver dig et tilbud på en samlet pakke, der omfatter hele byggeprojektet. Uanset om du skal have lavet en mindre modernisering eller kaster dig ud i en fuldstændig renovering, tager vi hånd om hele processen fra start til slut.

Skal dit badeværelse moderniseres? Så kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, og få et uforpligtende tilbud. Du kan også altid ringe til os på telefon: 59 59 71 07, hvor vi sidder klar til at vejlede dig til den bedste løsning.

baderum urhoj.dk
bathroom-1371961_1920

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked