Pilleovn på hele Sjælland – En prisbillig, brugervenlig og miljørigtig varmekilde. 

Pilleovn på hele Sjælland – Flere og flere danskere får installeret pilleovn, da træpiller er et både nemt, billigt og miljøvenligt biobrændsel.

Med de nye selvregulerende træpilleovne fra Thermorossi er det blevet endnu nemmere at opvarme boligen med omtanke for både miljø og økonomi. Du skal blot påfylde træpiller, da træpilleovnen har en indbygget automatik, der gør den selvkørende, så du kan programmere den, med SMS tjeneste og fjernbetjening. Ovnene er også ideelle som primær opvarmningsform i mindre huse eller sommerhuse.

 

Hos Urhøj leverer og monterer vi nemt og effektivt pilleovn på hele Sjælland og vi er desuden specialister i at udføre service på pilleovne.

 

Fordele ved pilleovne.

  • Brugervenlig og nærmest vedligeholdelsesfri
  • Træpiller koster det halve af prisen for gas og olie og er miljøvenlige
  • Reducerer dine varmeudgifter med 50-70 %
  • Ovne er ideelle som primæropvarmning i sommerhuse og mindre huse og godt supplement til oliefyr eller gasfyr i større beboelser.
  • Godt supplement til oliefyr eller gasfyr i større beboelser.

 

Pilleovn som neutral varmekilde

Træpiller er et CO2-neutralt brændstof. Det betyder, at forbrændingen ikke udleder mere CO2 end det en naturlig nedbrydning af træet ville have frigivet. Denne opvarmningsform giver derfor mulighed for at nedsætte udslippet af de stoffer, der er skadelige for miljøet.

 

Skal vi installere din nye pilleovn?

Skal der installeres fyr eller udføres service pilleovn hos dig, så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du er også velkommen til at ringe til Urhøj på 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud. Med base i Gørlev kører vi ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland. Men vi kan levere pilleovn på hele Sjælland.

1000 Easy Pilleovn - Urhoj.dk

1000 Easy

Bella Vist Square ”Silent” - Urhoj.dk

Bella Vist Square ”Silent”

Pop Pilleovn - Urhoj.dk

POP

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Pilleovn på hele Sjælland

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND – Pilleovn på hele Sjælland
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål, og husk, at vi leverer Pilleovn på hele Sjælland.