PILLEOVN

En prisbillig, brugervenlig og miljørigtig varmekilde

Flere og flere danskere får installeret pilleovn/ pillefyr, da træpiller er et både nemt, billigt og miljøvenligt biobrændsel. Med de nye selvregulerende træpilleovne fra RED er det blevet endnu nemmere at opvarme boligen med omtanke for både miljø og økonomi. Du skal blot påfylde træpiller, da træpilleovnen har en indbygget automatik, der gør den selvkørende meget langt hen ad vejen. Et pillefyr bruges i mange tilfælde i større huse som supplement til eksisterende varmekilder som olie- eller gasfyr og elvarme. Ovnene er også ideelle som primær opvarmningsform i mindre huse eller sommerhuse.

Hos Urhøj leverer og monterer vi nemt og effektivt pillefyr på hele Vestsjælland, og vi er desuden specialister i at udføre service på pillefyr

Fordele ved pillefyr

  • Brugervenlig og nærmest vedligeholdelsesfri
  • Træpiller koster det halve af prisen for gas og olie
  • Reducerer dine varmeudgifter med 50-70 %
  • Miljøvenlig og CO2-neutral varmekilde
  • Ideelt som primæropvarmning i sommerhuse og mindre huse
  • Godt supplement til oliefyr eller gasfyr i større beboelser

Pilleovn/ pillefyr som neutral varmekilde

Træpiller er et CO2-neutralt brændstof. Det betyder, at forbrændingen ikke udleder mere CO2 til end det, en naturlig nedbrydning af træet ville have frigivet. Denne opvarmningsform giver derfor mulighed for at nedsætte udslippet af de stoffer, der er skadelige for miljøet.

 

Skal vi installere din nye pilleovn?

Skal der installeres eller udføres service på pillefyr hos dig, så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du er også velkommen til at ringe til Urhøj på 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud. Med base i Gørlev kører vi ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland, og vi kører også gerne ud og opsætter et nyt pillefyr eller udfører service på pillefyr hos dig!

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked