PILLEOVN

Træpiller er et nemt, billigt og miljøvenligt biobrændsel.

Med de nye selvregulerende træpilleovne fra RED er det blevet endnu nemmere at opvarme boligen med omtanke for både miljø og økonomi. Der skal blot påfyldes træpiller, da træpilleovnen har en indbygget automatik, der gør den selvkørende meget langt hen ad vejen.

Træpilleovnene vinder terræn på markedet og bruges i mange tilfælde som supplement til eksisterende varmekilder som olie- eller gasfyr og elvarme. Ovnene er også ideelle som primær opvarmningsform i mindre huse eller sommerhuse.

En af fordelene ved en træpilleovn er, at træpiller i gennemsnit kun koster det halve af prisen for gas eller olie. Derfor giver anskaffelsen af en træpilleovn mulighed for at reducere varmeudgifterne med 50-70 procent.

Træpiller er et CO2-neutralt brændstof. Det betyder, at forbrændingen ikke afgiver mere CO2 til atmosfæren end det, som en naturlig nedbrydning af træet ville have frigivet. Dermed giver denne opvarmningsform mulighed for at nedsætte udslippet af de stoffer, der er skadelige for miljøet.

Skal der installeres eller udføres service på en træpilleovn hos dig? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du kan også ringe 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud.

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked