PILLEOVN

En prisbillig, brugervenlig og miljørigtig varmekilde.

 

Flere og flere danskere får installeret pilleovn, da træpiller er et både nemt, billigt og miljøvenligt biobrændsel.

Med de nye selvregulerende træpilleovne fra Thermorossi er det blevet endnu nemmere at opvarme boligen med omtanke for både miljø og økonomi. Du skal blot påfylde træpiller, da træpilleovnen har en indbygget automatik, der gør den selvkørende, så du kan programmere den, med SMS tjeneste og fjernbetjening. Ovnene er også ideelle som primær opvarmningsform i mindre huse eller sommerhuse.

 

Hos Urhøj leverer og monterer vi nemt og effektivt pilleovne på hele Vestsjælland og vi er desuden specialister i at udføre service på pilleovne.

 

Fordele ved pilleovne.

  • Brugervenlig og nærmest vedligeholdelsesfri
  • Træpiller koster det halve af prisen for gas og olie og er miljøvenlige
  • Reducerer dine varmeudgifter med 50-70 %
  • Ovne er ideelle som primæropvarmning i sommerhuse og mindre huse og godt supplement til oliefyr eller gasfyr i større beboelser.
  • Godt supplement til oliefyr eller gasfyr i større beboelser.

 

Pilleovn som neutral varmekilde

Træpiller er et CO2-neutralt brændstof. Det betyder, at forbrændingen ikke udleder mere CO2 end det en naturlig nedbrydning af træet ville have frigivet. Denne opvarmningsform giver derfor mulighed for at nedsætte udslippet af de stoffer, der er skadelige for miljøet.

 

Skal vi installere din nye pilleovn?

Skal der installeres fyr eller udføres service pilleovn hos dig, så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du er også velkommen til at ringe til Urhøj på 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud. Med base i Gørlev kører vi ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland.

1000 Easy Pilleovn - Urhoj.dk

1000 Easy

Bella Vist Square ”Silent” - Urhoj.dk

Bella Vist Square ”Silent”

Pop Pilleovn - Urhoj.dk

POP

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE