SOLVARME – Vi kan hjælpe på hele Sjælland

Der er rigtig mange fordele ved at installere et solvarme anlæg, der opfanger energien fra solen og omformer den til energi, der både kan bruges til at opvarme boligen og til varmt brugsvand.

Solens stråler er ren, gratis og vedvarende energi, så hvorfor ikke udnytte den? Et solvarmeanlæg kan nemlig levere op til 70 procent af den energi, som en gennemsnitlig husholdning har brug for. Solvarme kan forsyne boligen med varmt brugsvand i stort set hele sommerperioden, og kan også kobles sammen med centralvarmeanlægget i huset, så overskudsvarmen kan benyttes til opvarmning af f.eks. et badeværelsesgulv i sommer-, forårs- og efterårsperioden.

Montering af solvarme

Et komplet anlæg består af solvarmepaneler, som monteres på en velegnet udendørsplacering, og en varmtvandsbeholder, der monteres indendørs. Den energi, som panelerne har opfanget fra solen, transporteres via frostvæske i et rør ind til varmtvandsbeholderen, hvor den overføres til vandet i beholderen, og derefter bruges til opvarmning af boligen.

Efter væsken har afgivet sin varme, føres den tilbage til panelerne i et lukket og selvkørende kredsløb, der ikke kræver meget vedligeholdelse.

Andre fordele ved solvarme er, at anlægget er meget billigt i drift, da det kun kræver et meget lille strømforbrug. Det betyder også, at solvarme mindsker forureningen af atmosfæren med skadelige CO2-stoffer.

Hos Urhøj har vi mange års erfaring med installation af solvarmeanlæg.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om solvarme, eller vil du gerne vide, hvor meget du kan spare? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Her kan du også bestille et gratis besøg af en af Urhøjs energivejledere, der kan beregne din besparelse og rådgive dig i en løsning, der matcher netop din bolig. Vi holder til i Gørlev, men kører ud i hele området omkring Høng, Kalundborg og resten af Vestsjælland.

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Vi laver også solvarme anlæg

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND – Få et solvarme anlæg
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål omkring Solvarme.