SPÆNDENDE UDSTILLING

Udstillingens Åbningstider

Mandag – Torsdag​

7.00 – 15.00

Fredag

7.00 – 14.30

Lørdag og søndag

Lukket

I vores udstilling på Agertoften 3 i Gørlev kan du se de mange energi- og VVS-løsninger, vi tilbyder. Udstillingen omfatter alt fra badeværelsesmøbler til VVS-produkter og opvarmningskilder.

Du kan blandt andet se vores jordvarmepumper samt vores luft-luft- og luft-vand pumper fra Vølund. Luft-vand varmepumpen er installeret, så man kan se den fungere i praksis. Du kan også se vores mange forskellige pillebrændeovne samt vores flis- og kornfyr fra REKA og vores pillefyr fra Scotte og Vølund. Udstillingen opdateres og udskiftes løbende, så du altid kan se de nyeste og bedste modeller.

Planlægger du at kigge forbi udstillingen, er det en god ide at ringe til os på 59 59 71 07 og aftale en tid. Så sørger vi for, at der er personale tilstede, som vil give dig råd og vejledning i den løsning, der passer til dig. Står du og mangler en reservedel eller VVS-tilbehør, er der også god chance for, at vi kan finde den til dig på vores store lager med varer og reservedele.

Vi glæder os til at se dig på Agertoften 3 i Gørlev.

SE BILLEDER FRA UDSTILLINGEN

Mere om Urhøj – Kom og se vores Udstilling

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger. Vi har også en Udstilling på vores adresse.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os venligst for at se vores Udstilling.