Varme i stald

Skal stalddyrene have de mest optimale vilkår for tilvækst, er varmeforholdene i stalden en afgørende faktor. Hos Urhøj har vi mange års erfaring med rådgivning, installation og vedligeholdelse af energiløsninger, og varme i stald til landbruget.

Vores energieksperter kan hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der passer til netop dine staldforhold. Vi kan installere og udføre service på alt fra gulv-, væg- og loftvarme (strålevarme), så dine dyr er sikret et tørt, varmt og sundt miljø og dermed de mest optimale tilvækstvilkår.

Skal varmeforholdene i din stald optimeres? Så kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, og få et uforpligtende tilbud. Du kan også altid ringe til os på telefon: +45 59 59 71 07, hvor vi sidder klar til at vejlede dig til den bedste løsning.

Vi kører gerne på hele Sjælland – og vores erfarne medarbejdere er klar til at hjælpe.

Højtryksanlæg i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj – Varme i stald

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.