VVS arbejde hele Sjælland

Urhøj tilbyder VVS-løsninger af højeste kvalitet, og vi har mange års erfaring med store såvel som små projekter. Vores team af dygtige håndværkere er håndplukkede på baggrund af deres høje faglige kyndighed. Vi sætter en dyd i altid at være opdateret med den nyeste viden, så vi kan levere den bedste løsning hver gang. Vi laver VVS arbejde hele Sjælland.

Står du over for et renoveringsprojekt, eller er uheldet ude? Så kontakt Urhøj via kontaktformularen nederst på siden eller ring på 59 59 71 07, og få et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Gørlev, men kører ud i hele området omkring Høng, Kalundborg og resten af Vestsjælland.

VVS arbejde i Kalundborg, Høng, Gørlev & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – VVS arbejde hele SJælland

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Vores dygtige og erfarne medarbejder skaber tryghed, arbejde, som du kan stole på Husk at vores dækning er VVS arbejde hele Sjælland.