Blikkenslager på Vestsjælland

Blikkenslager på Vestsjælland – Blikkenslagerfaget er et gammelt og kunstnerisk håndværk, og det gør vi en dyd ud af at huske på hos Urhøj. Som professionel og erfaren blikkenslager lægger vi stor vægt på sammenhængen mellem funktion og æstetik i vores arbejde, hvilket er vigtigt, når man arbejder med naturmaterialer som zink, kobber og aluminium. For os er det altså essentielt, at slutresultatet bliver både solidt og funktionelt, men også æstetisk flot. Vi ønsker, at du som kunde altid skal stå tilbage med et resultat, du er tilfreds med. Blikkenslager på Vestsjælland – men vi kører gerne til hele Sjælland. Især bliver vi kaldt meget ud i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og områderne omkring.

 

Vi hjælper både private, erhverv og det offentlige

Hos Urhøj udfører vi som Blikkenslager på Vestsjælland små såvel som store blikkenslageropgaver, og vi har efterhånden varetaget et utal af opgaver i området. Vi har både kompetencerne, den faglige erfaring samt materialerne til at varetage opgaver for både private kunder, erhverv og offentlige instanser. Vi tager hånd om alt fra udskiftning af tagrender, beklædning af kviste og skorstene i både zink og smukt kobber til opsætning eller reparation af facader.

Professionel blikkenslager

Med hjælp fra Urhøjs professionelle blikkenslagere er du garanteret en unik, langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri løsning. Vi skræddersyer hver enkelt arbejdsopgave efter dine krav og ønsker, og tager hånd om hele opgaven lige fra planlægning til oprydning og afpudsning.

 

Mangler du en kompetent blikkenslager?

Vi holder til i Gørlev, men som Blikkenslager på Vestsjælland kører vi ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen nederst på siden Du kan også altid ringe til os på telefon 59 59 71 07, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål og sidder klar til at vejlede dig til den bedste løsning.

Besøg gerne vores Tilbudsside og forklar dine behov.

Blikkenslager i Høng, Gørlev & Kalundborg
Blikkenslager i Kalundborg, Høng, Gørlev & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj

Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.