Blikkenslager på Vestsjælland

Blikkenslager på Vestsjælland – Blikkenslagerfaget er et gammelt og kunstnerisk håndværk, og det gør vi en dyd ud af at huske på hos Urhøj. Som professionel og erfaren blikkenslager lægger vi stor vægt på sammenhængen mellem funktion og æstetik i vores arbejde, hvilket er vigtigt, når man arbejder med naturmaterialer som zink, kobber og aluminium. For os er det altså essentielt, at slutresultatet bliver både solidt og funktionelt, men også æstetisk flot. Vi ønsker, at du som kunde altid skal stå tilbage med et resultat, du er tilfreds med. Blikkenslager på Vestsjælland – men vi kører gerne til hele Sjælland. Især bliver vi kaldt meget ud i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og områderne omkring.

 

Vi hjælper både private, erhverv og det offentlige

Hos Urhøj udfører vi som Blikkenslager på Vestsjælland små såvel som store blikkenslageropgaver, og vi har efterhånden varetaget et utal af opgaver i området. Vi har både kompetencerne, den faglige erfaring samt materialerne til at varetage opgaver for både private kunder, erhverv og offentlige instanser. Vi tager hånd om alt fra udskiftning af tagrender, beklædning af kviste og skorstene i både zink og smukt kobber til opsætning eller reparation af facader.

Professionel blikkenslager

Med hjælp fra Urhøjs professionelle blikkenslagere er du garanteret en unik, langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri løsning. Vi skræddersyer hver enkelt arbejdsopgave efter dine krav og ønsker, og tager hånd om hele opgaven lige fra planlægning til oprydning og afpudsning.

 

Mangler du en kompetent blikkenslager?

Vi holder til i Gørlev, men som Blikkenslager på Vestsjælland kører vi ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland. Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen nederst på siden Du kan også altid ringe til os på telefon 59 59 71 07, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål og sidder klar til at vejlede dig til den bedste løsning.

Besøg gerne vores Tilbudsside og forklar dine behov.

Blikkenslager i Høng, Gørlev & Kalundborg
Blikkenslager i Kalundborg, Høng, Gørlev & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE