NYBYGGERI – Drømmer du om at bygge nyt?

Går I og drømmer om at bygge et hus op fra bunden? Der er mange fordele ved at bygge nyt frem for at købe et allerede eksisterende hus. I er medbestemmende i forhold til alle dele i projektet og kan derfor stå tilbage med jeres drømmehus, der passer perfekt til jeres krav, ønsker og personlige stil.
Hos Urhøj har vi efterhånden stået for mange nybyggeprojekter og kan kalde os selv eksperter inden for området.

 

Vi varetager projektet fra start til slut

Urhøjs dygtige byggeeksperter har både kompetencerne, de faglige uddannelser og erfaringen til at varetage hele nybyggeprojektet fra start til slut. Vi træder gerne ind allerede i rådgivningsfasen og hjælper dig med at tilrettelægge projektet, så processen bliver nem og overskuelig for dig, og så du får det bedste og mest langsigtede resultat.
Når man skal bygge nyt, er der mange fagområder på spil, som kræver ekspertviden af veluddannede fagmænd. Vores team af energieksperter og dygtige håndværkere sørger for, at alle aspekter af dit byggeprojekt (herunder både VVS-, murer-, tømmer-, elektriker, energi- og blikkenslageropgaver) bliver udført, så resultatet er i topkvalitet.

 

Skal vi realisere jeres drømme?

Har I længe drømt om at bygge nyt, men har det virket som en for stor mundfuld? Hos Urhøj stiller vi med glæde vores faglige viden og erfaring til rådighed, og vi sidder altid klar til en uforpligtende snak om jeres drømme og ønsker. Vil I høre mere om, hvordan vi kan gøre nybyggerprojektet nemt, økonomisk og overskueligt for jer, eller ønsker i kompetent rådgivning og sparring, så kontakt os via kontaktformularen nederst på siden eller giv os et kald på 59 59 71 07.
Vi holder til i Gørlev, men kører ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland.

Nybyggeri i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE