JORDVARME

Ifølge Energistyrelsen er jordvarme en af de mest økonomiske og miljøvenlige energiløsninger, du kan vælge. Har du et haveareal til din bolig, bør du derfor overveje et jordvarmeanlæg, som udnytter solens energi i jorden. Skifter man fra olie- eller gasfyr kan et jordvarmeanlæg reducere energiforbruget med 40 til 60 procent.

Et jordvarmeanlæg har lavere CO2-udledning end eksempelvis et oliefyr. Ved at udskifte oliefyret eller gasfyret medvirker man derfor til at nedbringe udledningen af CO2, samtidig med at man sparer penge.

Hvis du overvejer at skifte til et jordvarmeanlæg eller udskifte dit gamle anlæg, er du i gode hænder hos Urhøj.

Vi har mange års erfaring med installation af og service på jordvarmeanlæg, og vores eksperter er altid opdaterede på den nyeste viden inden for området. Dertil har vi et solidt og mangeårigt samarbejde med Vølund og Bosch, der tilbyder anlæg i højeste kvalitet.

Alt dette gør os i stand til at kunne tilbyde dig den bedste løsning, service og rådgivning hver gang.

Er du interesseret i at høre mere om jordvarmeanlæg, eller vil du gerne vide, hvor meget du kan spare? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Her kan du også bestille et gratis besøg af en af Urhøjs energivejledere, der kan beregne din besparelse og rådgive dig i en løsning, der matcher netop din bolig.

I undermenuerne til venstre kan du læse mere om jordvarme.

odsherred.image5
admin-ajax
Serviceaftaler Urhøj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked