Jordvarme – Vil du også spare på varmeregningen?

Ifølge Energistyrelsen er jordvarme en af de mest økonomiske og miljøvenlige energiløsninger, du kan vælge. Har du et haveareal til din bolig, bør du derfor overveje et jordvarmeanlæg, som udnytter solens energi i jorden og derfor betegnes som alternativ energi. Skifter du fra olie- eller gasfyr, kan et jordvarmeanlæg reducere energiforbruget med op til 60 procent og dermed give din varmeregning et ordentligt ryk nedad.

Jordvarme – en miljøvenlig løsning

Foruden den økonomiske fordel, er der også en stor miljømæssig fordel ved at skifte til jordvarme, da et jordvarmeanlæg har betydelig lavere CO2-udledning end eksempelvis et oliefyr. Ved at udskifte oliefyret eller gasfyret er du dermed med til at nedbringe udledningen af CO2, samtidig med at du sparer penge.

Vi er specialister inden for alternativ energi

Overvejer du at skifte til et jordvarmeanlæg, er du i gode hænder hos Urhøj. Vi har mange års erfaring med alternativ energi, installation af jordvarme og service på jordvarmeanlæg, og vores eksperter er altid opdaterede på den nyeste viden inden for området. Desuden har vi et solidt og mangeårigt samarbejde med Vølund og Thermia, der tilbyder anlæg i højeste kvalitet. Derfor er vi hos Urhøj i stand til at tilbyde dig den bedste løsning, service og rådgivning hver gang.

 

Lad os fortælle dig mere om fordelene!

Er du interesseret i at høre mere om jordvarmeanlæg, eller vil du gerne vide, hvor meget du kan spare? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden eller ring til os på 59 59 71 07. Vil tilbyder dig med glæde et gratis besøg af en af Urhøjs energivejledere, der kan beregne din besparelse og rådgive dig i en løsning, der matcher netop din bolig. Vi har base i Gørlev, men kører ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland, og vi lægger også gerne vejen forbi dig!

I undermenuerne til venstre kan du læse mere om jordvarme.

Jordvarme i Høng, Gørlev, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Jordvarme i Gørlev, Kalundborg, Høng & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Jordvarme

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.