Vand i stald

Vand i stald – Urhøjs ekspertise på landbrugsområdet omfatter blandt andet al optimering af vandløsninger i stalde.

Er dine gamle vandrør begyndt at tære, kan vi udskifte dem til rør i materialer, der kan holde til det aggressive miljø. Ligeledes kan vi optimere vandet, så dyrene får det reneste og sundeste drikkevand og de bedste leve- og tilvækstvilkår.

Skal vi optimere eller udføre service på en vandløsning i dit landbrug? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du kan også ringe +45 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud.

Vores erfarne og dygtige medarbejdere kører gerne over hele Sjælland. Kontakt os gerne for at lave en aftale.

Højtryksanlæg i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj – Vand i stald

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os, hvis du vil have en snak om vand i stald.