TRÆPILLEFYR - BIOFYR

Hos Urhøj er vi eksperter i at levere, installere og udføre servicetjek på træpillefyr og en række andre former for biofyr. Pillefyr er både en miljø- og budgetvenlig måde at opvarme husets rum og brugsvand på.

HDG pillefyr er effektivt, komfortabelt og fleksibelt. HDG pillefyr findes i størrelser der passer til både små beboelser, parcelhuse og til større institutioner, landbrug mv. De smarte HDG fyr findes fra 10kW op til 1000 kW. HDG kedler kan bruges både til træpiller og til flis. (Se mere + foto under menuen fliskedler).

Vølund Pellux pillefyr er modulerende fra 6-30 kw og er ideelt til opvarmning op til 300 m2 beboelse.

Reka kedler varierer i størrelser fra 10kW op til 3,5 MW. Reka kedler kan bruges både til træpiller og til flis. (Se mere + foto under menuen fliskedler).

Scotte pillefyr er et fyr op til 16 kW. Scotte er et prisbilligt fyr og har derfor været et af de mest solgte i Danmark.

Fordele ved pillefyr

  • Brugervenligt
  • Træpiller koster det halve af prisen for gas og olie og er miljøvenlige
  • Reducerer dine varmeudgifter med 50-70 %
  • Pillefyr er ideelle til både små og store ejendomme.

 

Er du interesseret i at høre mere om træpillefyr eller vil du gerne vide, hvor meget du kan spare? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Her kan du også bestille et gratis besøg af en af Urhøjs energivejledere, der kan beregne din besparelse og rådgive dig i en løsning, der matcher netop din bolig.

Pellux - Urhoj.dk
Scottefyr - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE