TRÆPILLEFYR BIOFYR

Hos Urhøj er vi eksperter i at levere, installere og udføre servicetjek på træpillefyr og en række andre former for biofyr. Pillefyr er både en miljø- og budgetvenlig måde at opvarme husets rum og brugsvand på.

HDG pillefyr er effektivt, komfortabelt og fleksibelt. HDG pillefyr findes i størrelser der passer til både små beboelser, parcelhuse og til større institutioner, landbrug mv. De smarte HDG fyr findes fra 10kW op til 1000 kW. HDG kedler kan bruges både til træpiller og til flis. (Se mere + foto under menuen fliskedler).

Vølund Pellux pillefyr er modulerende fra 6-30 kw og er ideelt til opvarmning op til 300 m2 beboelse.

Reka kedler varierer i størrelser fra 10kW op til 3,5 MW. Reka kedler kan bruges både til træpiller og til flis. (Se mere + foto under menuen fliskedler).

Scotte pillefyr er et fyr op til 16 kW. Scotte er et prisbilligt fyr og har derfor været et af de mest solgte i Danmark.

Fordele ved pillefyr

  • Brugervenligt
  • Træpiller koster det halve af prisen for gas og olie og er miljøvenlige
  • Reducerer dine varmeudgifter med 50-70 %
  • Pillefyr er ideelle til både små og store ejendomme.

 

Er du interesseret i at høre mere om træpillefyr eller vil du gerne vide, hvor meget du kan spare? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Her kan du også bestille et gratis besøg af en af Urhøjs energivejledere, der kan beregne din besparelse og rådgive dig i en løsning, der matcher netop din bolig.

Pellux - Urhoj.dk
Scottefyr - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Træpillefyr Biofyr

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.