VARMEPUMPER

Er varmeregningen steget dig til hovedet?

Er du også træt af at brænde penge af på høje varmeregninger? Rigtig mange danskere betaler tårnhøje varmeregninger, men i mange tilfælde, kan du reducere varmeregningen nemt og effektivt ved at udskifte din nuværende varmekilde til varmepumpe.  Varmepumper har mange fordele og er en effektiv, enkel og billig løsning både til helårshjem, sommerhuse og arbejdspladser. Hos Urhøj har vi installeret et utal af varmepumper og kan derfor kalde os selv for eksperter inden for varmepumper og alternativ energi. Vi rådgiver dig med glæde inden for luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper og hjælper dig med at finde den rette løsning til dig.

 

Vi udfører også service på varmepumper

Hos Urhøj tager vi hånd om hele processen – fra uforpligtende tilbud til installation og efterfølgende service. Vores kompetente montører arbejder på baggrund af mange års erfaring og den nyeste viden inden for området. For at sikre dig en vedvarende og optimal energiudnyttelse inkluderer vores tilbud en serviceaftale tilpasset dit specifikke anlæg. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om driftstop eller løbende sikring af dit anlægs energiudnyttelse. Vi udfører både service på luft til vand varmepumper og service på jordvarmeanlæg.

 

Vil du vide mere om fordelene ved varmepumper?

Med base i Gørlev kører vi hos Urhøj ud til kunder i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland. I undermenuerne kan du læse mere om fordelene ved både luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. Vil du have et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål til varmepumper eller nogle af vores andre ydelser, er du velkommen til at ringe til os på 59 59 71 07.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Varmepumper - Urhoj.dk
Varmepumper - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper i Høng, Kalundborg, Gørlev & resten af Vestsjælland
Varmepumper i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE