LANDBRUG OG LANDBRUGSUDSTYR

Har du brug for forbedring af dit landbrug og landbrugsudstyr, står vores hold af eksperter klar til at udføre opgaven. Vores ekspertise på landbrugsområdet omfatter blandt andet service og installation af staldsystemer, energioptimering, vvs-arbejde, højtryksrensere og gyllekøling.

Vores team af landbrugseksperter tager rundt på Sjælland og udfører installationer, serviceopgaver og renoveringsarbejde i både nye og ældre stalde.

Kontakt os via kontaktformularen nederst på siden eller på telefon 59 59 71 07, og få et uforpligtende tilbud. Vi sidder også altid klar til at rådgive dig i, hvordan du kan forbedre produktionsforholdene i dit landbrug.

I undermenuerne kan du læse mere om vores løsninger til landbrug og landbrugsudstyr .

Højtryksanlæg i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj – Landbrug og Landbrugsudstyr

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Vil du høre mere om Landbrug og Landbrugsudstyr , så kontakt os venligst.