SERVICE AFTALER

Service Aftaler

Service Aftaler – En energiløsning fra Urhøj er en investering i fremtiden. Derfor er vores job ikke slut, når installationen er udført. For at sikre dig en vedvarende, optimal energiudnyttelse, kan du tilkøbe en serviceaftale tilpasset dit specifikke anlæg. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om driftstop eller løbende sikring af dit anlægs energiudnyttelse. Vi tilbyder også service på varmeanlæg, som ikke er købt hos Urhøj.

Vedr. jordvarmeanlæg og luft-vand varmepumper tilbyder vi to typer af Service Aftaler (abonnement):

  • Abonnement A: Urhøjs eksperter udfører årlig service på dit anlæg.
  • Abonnement B: Urhøjs eksperter udfører årlig service på dit anlæg og står klar til at assistere dig, når behovet opstår, indenfor daglig telefontid.

Vedr. korn/halm/flisfyr og pillefyr tilbyder vi service, som udføres på timeløn, idet tidsforbruget varierer meget.

Service på solvarme, luft-luft varmepumper og fjernvarme tilbydes også på timeløn.

Regelmæssig service og vedligeholdelse af din energiløsning er altid godt givet ud.

Kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, og hør mere om vores service. Vi sidder altid klar på telefon 59 59 71 07 til at rådgive dig i, hvilken løsning der matcher dine behov.

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj – Service Aftaler

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.