FLISFYR

Flis- korn- og halmfyr er både miljø- og budgetvenlige løsninger til opvarmning af boligen, værkstedet eller stalden.

Reka flisfyr:

I vores flisfyrs-løsninger benytter vi blandt andet kedler fra Reka, der siden 1979 har specialiseret sig i produktion af biomassekedler. Rekas kedler består af et magasin til brændsel, en snegl som fører brændslen frem til brændkammeret og en blæser som styrer lufttilførslen til forbrændingen. Reka kedler varierer i størrelser fra 10 kW op til 3,5 MW. I alle de forskellige kedeltyper er der nem adgang til røgkanalerne i kedlen, så de er nemme at rengøre og vedligeholde.

HDG fyringsanlæg:

HDG Compact fyringsanlæg er gennemprøvede, robuste og opdaterede med den nyeste teknik indenfor biomassefyring. HDG er hjemmehørende i Massing (Sydtyskland).

HDG Compact kan med kedelydelser fra 15 til 1000 kW dække de fleste kunders behov og de visionære og gennemtestede løsninger sikrer at anlæggene også matcher markedskravene fremover. Over kedeleffekter på 200 kW opbygges anlæggene som kaskadeanlæg. Det reducerer tomgangstabet i sommerperioden og giver en problemfri drift selv ved ekstremt lave belastninger. Compact-kedlerne kan kombineres med en række forskellige silo udmade-systemer og transportsnegle, der alt efter behov og de bygningsmæssige forhold kan løse næsten enhver opgave.

Der er mange penge at spare ved at opvarme boligen med et biodynamisk fyringsanlæg, som for eksempel et flis-, korn- og halmfyr. Skifter man fra eksempelvis et olie- eller gasfyr, er det faktisk muligt at spare helt op til 50 procent på varmeregningen. Dertil kommer den fordel, at træflis er en del billigere end træpiller.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger indenfor biofyr. Uanset om du ønsker at fyre med brænde, flis, træpiller, korn, spåner, skaller fra olivensten eller halm, finder vi en fleksibel løsning, der passer til netop dine behov. Vi forhandler også kombianlæg, som giver mulighed for at veksle imellem korn, piller og flis.

Er du interesseret i at høre mere om biofyr, eller vil du gerne vide, hvor meget du kan spare? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Her kan du også bestille et gratis besøg af en af Urhøjs energivejledere, der kan beregne din besparelse og rådgive dig i en løsning, der matcher netop din bolig.

Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Flisfyr - Urhoj.dk
Flisfyr - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE