FLISFYR

Flis-, korn- og halmfyr er både miljø- og budgetvenlige løsninger til opvarmning af boligen, værkstedet eller stalden.

I vores flisfyrs-løsninger benytter vi kedler fra REKA, der siden 1979 har specialiseret sig i produktion af biomassekedler. REKAs kedler består af et magasin til brændsel, en snegl, som fører brændslen frem til brændkammeret, og en blæser, som styrer lufttilførslen til forbrændingen.

I alle vores forskellige typer af fyr er der nem adgang til røgkanalerne i kedlen, så de er nemme at rengøre og vedligeholde.

Der er mange penge at spare ved at varme boligen op med et biodynamisk fyringsanlæg som for eksempel et flis-, korn- og halmfyr. Skifter man fra eksempelvis et olie- eller gasfyr, er det faktisk muligt at spare helt op til 50 procent på varmeregningen. Dertil kommer den fordel, at træflis er en del billigere end træpiller.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger indenfor biofyr. Uanset om du ønsker at fyre med brænde, flis, træpiller, korn, spåner, skaller fra olivensten eller halm, finder vi en fleksibel løsning, der passer til netop dine behov. Vi forhandler også kombianlæg, som giver mulighed for at veksle imellem korn, piller og flis.

Er du interesseret i at høre mere om biofyr, eller vil du gerne vide, hvor meget du kan spare? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Her kan du også bestille et gratis besøg af en af Urhøjs energivejledere, der kan beregne din besparelse og rådgive dig i en løsning, der matcher netop din bolig.

Reka 200 KW. ( Thomas Jensen, Strølillevej)
Reka 60kw (Michael johansen 4)
Reka 20kw( Preben Kristensen, Frederiksund)

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked