Urhøj ApS er Energi Rådgiver

Energi Rådgiver – Hos Urhøj i Gørlev nær Slagelse og Kalundborg leverer vi en professionel totalløsning, og giver dig en kompetent og faglig rådgivning indenfor VVS, blik, smedearbejde samt energi- og miljøvenlige varmeløsninger.

Vi er hele tiden opdateret med den nyeste viden, og sammen med vores mange årige erfaring, leverer vi den rigtige løsning – hver gang! Energi rådgivning handler om at vælge fremtidens rene energikilder.

Søger du viden, information eller en energi rådgiver, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via vores kontaktformular.

Du kan også klikke her, og få et gratis tilbud på din opgave. Der er mange penge at spare hvis du skifter fra olie eller gas fyr til jordvarme. Læs mere om fordelene HER. Kontakt gerne Urhøj ApS, vi er din energi rådgiver.

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj

Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD hos din Energi rådgiver. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen