FORDELE VED JORDVARME

Der er mange fordele ved at investere i jordvarme. Anlægget er meget miljøvenligt, da det udnytter solens varme i jorden og genererer over tre gange så meget energi, som det bruger. Det sikrer dig et vedvarende lavt energiforbrug, og derfor forhøjer et jordvarmeanlæg også din boligs værdi. Ikke mindst er der rigtig mange penge at spare, da et skifte fra eksempelvis et oliefyr kan betyde en halvering af varmeregningen.

Et jordvarmeanlæg er nemt at grave ned i forbindelse med eksempelvis et nybyggeri og har en meget lang levetid. Pumpens levetid er på omkring 25 år, og på slangerne regner man med en levetid på helt op til 100 år. Pumpen fylder ikke mere end et stort køleskab og kan derfor nemt placeres i for eksempel kælder eller bryggers.

Fordi et jordvarmeanlæg ikke kører på fossile brændstoffer som eksempelvis olie, er driftsomkostningerne til anlægget meget mindre sårbare overfor stigninger i energipriserne, end andre energiløsninger.

Da et jordvarmeanlæg er et lukket og selvkørende system, kræver det næsten ingen vedligeholdelse. Af hensyn til garanti og driftsøkonomi kræves et årligt service som foretages af en fagkyndig, og det kan Urhøj klare for dig. Du kan læse mere om vores serviceløsninger under menuen ”Serviceaftaler”.

Hos Urhøj fortæller vi dig gerne meget mere og fordele ved jordvarme.

I kraft af de store besparelser i energiforbruget tjener investeringen i et jordvarmeanlæg sig altid ind på sigt. Derfor er et jordvarmeanlæg i rigtig mange tilfælde en bedre investering end at sætte penge i banken. Da ejendommens værdi tilsvarende øges, er bankerne ofte villige til at låne penge til investeringen.

I dag kan slangerne også lægges i to lag, hvilket gør det muligt at etablere jordvarme på mindre arealer. Kontakt os via formularen nederst på siden, og hør mere om de mange spændende muligheder, som jordvarme tilbyder.

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Fordele ved jordvarme

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt. Vi vil meget gerne kontaktes af dig, så vi kan fortælle dig mere om fordele ved jordvarme.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du vil vide mere om fordele ved jordvarme.