HVAD ER ET JORDVARMEANLÆG ?

Ja, Hvad er et jordvarmeanlæg ? Et jordvarmeanlæg består af en jordslange, der graves ned i haven, som er forbundet til en indendørs varmepumpe. Slangen er fyldt med frostsikker væske, der opsamler solens passive varme i jorden.

Den optagede varme ledes ind i varmepumpen, hvor den omsættes til varme til huset og til varmt brugsvand. Den energi, der ikke udnyttes i processen, omdannes igen til frostsikker væske, som føres tilbage til jordslangen. Et jordvarmeanlæg fungerer på den måde som et lukket og 100 procent selvkørende kredsløb, og derfor kræver det også kun meget lidt vedligeholdelse.

Urhøj benytter IPA-sprit som frostsikringsmiddel, fordi IPA-sprit belaster miljøet mindre end de fleste andre midler.

Slangerne kan selv i de koldeste temperaturer opsamle varme fra jorden, og derfor kan et jordvarmeanlæg holde dit hjem forsynet med både varme og varmt brugsvand året rundt.

Varmepumpen er pænt indpakket i et kabinet og fylder ikke mere end et stort køleskab.​ Faktisk fungerer varmepumpen på samme måde som et køleskab, bortset fra at processen er omvendt. Hvor et køleskab trækker varmen ud af madvarerne for at køle dem af, trækker varmepumpen varmen ud af jorden for at bruge den til at varme boligen op.​

Urhøj har i de foregående år leveret og monteret flere hundrede jordvarmeanlæg på hele Sjælland, og vi har helt sikkert også installeret et anlæg nær dig. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du ønsker at se et anlæg i drift.

Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Jordvarme i Gørlev, Kalundborg, Høng & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Hvad er et jordvarmeanlæg ?

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Har du spørgsmål til Hvad er et jordvarmeanlæg – så kontakt os gerne.