JORDVARME KALUNDBORG, SLAGELSE, GØRLEV, VESTSJÆLLAND

Ønsker du JORDVARME i Kalundborg, Slagelse, Gørlev, Vestsjælland ?

Urhøj ApS er VE godkendt installatør af Jordvarme, og vi hjælper rigtigt mange i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på hele Vestsjælland. Så lad os hjælpe dig med hele processen.

Urhøj ApS hjælper dig med søge tilskud til installation af varmepumpe, der erstatter oliefyr, gasfyr biofyr (pille-, brænde- og flisfyr) eller elvarme.

Husk at ENERGISTYRELSEN anbefaler, at man benytter en VE-Godkendt installatør som Urhøj ApS til at installere sin varmepumpe.

Fra 1. april 2021 er det faktisk et lovkrav at benytte en VE-Godkendt installatør som Urhøj ApS for at opnå tilskud

Det er ret nemt at indhente tilbud eller få beregnet en pris på varmepumper.

KONTAKT OS NU

Vil du også spare på varmeregningen?

Ifølge Energistyrelsen er jordvarme en af de mest økonomiske og miljøvenlige energiløsninger, du kan vælge. Har du et haveareal til din bolig, bør du derfor overveje et jordvarmeanlæg, som udnytter solens energi i jorden og derfor betegnes som alternativ energi. Skifter du fra olie- eller gasfyr, kan et jordvarmeanlæg reducere energiforbruget med op til 60 procent og dermed give din varmeregning et ordentligt ryk nedad.

Jordvarme – en miljøvenlig løsning

Foruden den økonomiske fordel, er der også en stor miljømæssig fordel ved at skifte til jordvarme, da et jordvarmeanlæg har betydelig lavere CO2-udledning end eksempelvis et oliefyr. Ved at udskifte oliefyret eller gasfyret er du dermed med til at nedbringe udledningen af CO2, samtidig med at du sparer penge.

Vi er specialister inden for alternativ energi

Overvejer du at skifte til et jordvarmeanlæg, er du i gode hænder hos Urhøj. Vi har mange års erfaring med alternativ energi, installation af jordvarme og service på jordvarmeanlæg, og vores eksperter er altid opdaterede på den nyeste viden inden for området. Desuden har vi et solidt og mangeårigt samarbejde med Vølund og Thermia, der tilbyder anlæg i højeste kvalitet. Derfor er vi hos Urhøj i stand til at tilbyde dig den bedste løsning, service og rådgivning hver gang.

 

Lad os fortælle dig mere om fordelene!

Er du interesseret i at høre mere om jordvarmeanlæg, eller vil du gerne vide, hvor meget du kan spare? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden eller ring til os på 59 59 71 07. Vil tilbyder dig med glæde et gratis besøg af en af Urhøjs energivejledere, der kan beregne din besparelse og rådgive dig i en løsning, der matcher netop din bolig. Vi har base i Gørlev, men kører ud i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland, og vi lægger også gerne vejen forbi dig!

I undermenuerne til venstre kan du læse mere om jordvarme.

Jordvarme i Høng, Gørlev, Kalundborg & resten af Vestsjælland
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Jordvarme i Gørlev, Kalundborg, Høng & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE