Kornfyr i Slagelse og Kalundborg – Det billige alternativ

Korn er billigt og endnu billigere at fyre op med en olie eller anden fyringsprodukt. Det er let tilgængeligt og der er en del landmand hvor dette kan indkøbes i store mængder til gode priser.

Et kornfyr er særligt egnet til fyring af korn og bør som udgangspunkt være den type af fyr der anvendes til formålet. Vi anbefaler at du spørger os, som leverandør, inden du fyrer med korn og evt. får rådgivning om nogle af de bedste kornfyr på markedet.​

Reka kornfyr

Reka leverer generelt fyr i høj kvalitet og med lang levetid. Dette er også tilfældet for deres kornfyr, som vi med glæde leverer og installerer hos dig. Læs mere om hvad vi tilbyder inden for REKA

Kontakt os

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for kornfyr og hvordan vi kan hjælpe dig igang. Så ring til os på 59 59 71 07. Vi har primært kunder i Slagelse og Kalundborg men kommer i hele Vestsjælland.

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj – Kornfyr

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.