LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE

Ligesom luft til vand pumpen er en luft til luft varmepumpe en effektiv, miljøvenlig og billig energikilde. Luft til luft pumpen, bliver også kaldt for ”sommerhuspumpen,” idet den ikke kræver vandbårne radiatorer, og derfor er utrolig populær i sommerhuse.

Varmepumpen er rigtig god til at holde sommerhuset lunt om vinteren, så fugt og mug ikke ødelægger huset, når det ikke benyttes. Pumpen kan både opvarme sommerhuset til normal temperatur i den hårde vintertid og holde huset køling på varme sommerdage.

Pumpen er mest velegnet til opvarmning af store sammenhængende rum. Rum, hvor døre er lukkede til eller som befinder sig langt væk fra varmepumpen, skal opvarmes med anden varmekilde.

Luft til luft pumpen er også populær på arbejdspladser og som supplement til anden varmekilde i helårshuse. Fordelene ved pumpen er, at den både er meget billig i anskaffelse, nem at installere og energieffektiv. Den optager desuden næsten ingen plads, og behøver meget lidt vedligeholdelse.

Pumpen består af udedel, der monteres udenfor huset, og en indedel, der monteres inde i huset. Ligesom luft til vand pumpen udnytter luft til luft pumpen, varmeenergien i luften udenfor, som omformes til varme, der cirkuleres i huset. Men modsat luft til vand pumpen, cirkulerer luft til luft pumpen varmen rundt via luften inde i huset.

Energioverførslen sker via en cirkulation af kølemiddel som skiftevis fordamper og kondenserer. I kondensatoren overgives varmen fra fordampningsprocessen til indeluften, som cirkuleres i huset. Når energien er overført til luften, løber kølemidlet tilbage i pumpen for at blive opvarmet på ny. I lighed med luft til vand pumpen fungerer luft til luft pumpen således som et lukket, selvkørende kredsløb.

Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Luft til Luft Varmepumpe

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND – Luft til luft Varmepumpe
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål omkring Luft til Luft Varmepumpe.