LUFT VAND VARMEPUMPE

En luft vand varmepumpe er en effektiv, miljøvenlig og billig energikilde. Pumpen er velegnet til helårshuse og er derfor et godt alternativ til jordvarme, hvis man ikke har et haveareal eller økonomien til et investere i et jordvarmeanlæg.

Selv om en luft til vand varmepumpe kører på el producerer den 3-5 gange så meget energi, som den forbruger, og derfor er det en meget miljøvenlig energiløsning.

Der er også mange penge at spare ved at skifte til en luft vand varmepumpe, da den kan opvarme dit hus og vand for halv så stor en årlig udgift som eksempelvis et oliefyr. Hvis du har vandbåren gulvvarme, er der ekstra meget at spare ved luft til vand pumpen.

Mere om Luft Vand Varmepumpe

En luft vand varmepumpe udnytter varmeenergien i luften udenfor og omformer den til varme, der cirkuleres rundt i boligen via vand i radiatorer og/eller gulvvarme. Selv i meget streng frost kan pumpen trække varme ud af luften. Varmepumpe består af to dele: en udedel og en indedel. Udedelen virker som en ventilator og trækker luften udefra igennem en varmeveksler i pumpen.

Energioverførslen sker via en cirkulation af kølemiddel som skiftevis fordamper og kondenserer og i denne proces afgiver den opsamlede energi til centralvarmen. Når energien, eller varmen, er overført til vandet, løber kølemidlet tilbage i pumpen for at blive opvarmet på ny. På den måde fungerer pumpen som et lukket, selvkørende kredsløb, der kræver meget lidt vedligeholdelse.

Varmepumper på Sjælland

Hvad er en udeluftvarmepumpe

Fakta om teknikken

En ude luftvarmepumpe er en luft til vand varmepumpe som sørger for opvarmning af boligen og varmt brugsvand.

Luften genbruges

Kort fortalt er princippet i en ude luftvarmepumpe, at den udnytter varmen i udeluften og genbruger den til at varme boligen og brugsvandet op med.

Fordele

Ude luftvarmepumpen udnytter varmen i udeluften

Ude luftvarmepumpen har ude/Inde styring som sikre optimal driftsøkonomi i anlægget

Ude luftvarmepumpen er støjsvag

Ude luftvarmepumpen giver en totalløsning – opvarmning af boligen og varmt brugsvand

Ude luftvarmepumpen har et miljøvenligt kølemedie

Vølund ude luftvarmepumpe er en komplet unit for udendørs opstilling

 

Vigtig fakta

Ved installation af en ude luftvarmepumpe skal man være opmærksom på, at nogle kommuner har afstandskrav til skel.

Man bør ikke opstille ude luftvarmepumpen under eller i nærheden af soverum, selvom udeluftvarmepumpen er støjsvag.​

Nogle kommuner har ekstra store krav til støjniveau i tæt bebyggede områder. Derfor bør dette undersøges før installation af udeluftvarmepumpen.​

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Luft til Vand Varmepumpe

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND – Luft til Vand Varmepumpe
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål omkring Luft til Vand Varmepumpe.