NEDGRAVNING AF JORDVARMESLANGER

Det tager typisk nogle dage at montere et jordvarmeanlæg, og der er flere forskellige mulige nedgravningsmetoder. Jordslangerne kan enten pløjes eller graves ned i horisontale rander eller bores ned i jorden via en lodret boring.

Lægges slangerne horisontalt, påbegyndes processen ved, at der opgraves rander i jorden. Disse efterses for sten og andet, hvorefter slangerne nedlægges, og jorden fyldes på igen. Har man pladsen til opgravning, kan man føre slangerne direkte hen til bygningen. Slangernes hovedrør føres igennem grunden på bygningen, og indgangen skjules med en pæn inddækningskasse, der også beskytter slangerne. Skal der nedgraves flere slanger eller kredse, nedgraver man ofte en brønd til at samle dem i.

Kontakt os gerne for at høre mere om Nedgravning af Jordvarmeslanger .

Skal slangerne nedpløjes, trækkes den store grubbetand først igennem jorden for at afsløre store sten eller andet, der kan hindre nedlægningen. Derefter bruges slangenedlæggeren til at trække slangerne ned i jorden.

Uanset hvilken nedgravningsmetode, man vælger, skal etableringen af et jordvarmeanlæg altid godkendes hos kommunen. Det klarer Urhøj for dig. I kraft af vores mange års erfaring med installation af jordvarmeanlæg, har vi et godt forhold til alle kommunerne på Sjælland. Kort sagt tager vi hånd om alle dele af processen og gør skiftet så enkelt og overskueligt for dig som muligt.

Urhøj ApS har dygtige og erfarne medarbejdere, som meget gerne hjælper med mere information om både nedgravning af jordvarmeslanger , Varmepumper og meget mere på hele Sjælland. Husk at vi er VE Godkendt Installatør.

Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj – Nedgravning af Jordvarmeslanger

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND –Nedgravning af Jordvarmeslanger

Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål omkring Nedgravning af Jordvarmeslanger .