SCOTTE PILLEFYR PÅ HELE SJÆLLAND

Scotte pillefyr på hele Sjælland – Et pillefyr fra Scotte er blandt de foretrukne, når der skal vælges pillefyr. Det er der flere årsager til.

Først og fremmest får du rigtig meget for pengene, når du vælger at investere i et Scotte pillefyr. Du finder ganske enkelt ikke et fyr i samme prisklasse, som kan tilnærmelsesvis det samme. Derudover fås reservedele nemt og til overskuelige priser. Ikke mindst er et Scotte pillefyr selvrensende og reducerer behovet for rengøring.

Urhøj ApS leverer Scotte Pillefyr på hele Sjælland.

Derudover kan fyret justeres efter dit behov. Styringen er modulerende, hvilket betyder, at det tilpasser sig varmebehovet hos dig. Om sommeren, hvor behovet er meget lavt, slukker og starter fyret selv på grund af den indbyggede eltænding.

Skal der installeres eller udføres service på et Scotte pillefyr hos dig? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du kan også ringe 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud.

Scottefyr - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Send besked

Mere om Urhøj – Scotte Pillefyr på hele Sjælland

Vi leverer Scotte Pillefyr på hele Sjælland.
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper og andre energikilder over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

Kontakt os også meget gerne, hvis du har spørgsmål omkring Scotte Pillefyr på hele Sjælland.