VE Godkendt installatør Varmepumpe i Slagelse

VE Godkendt installatør Varmepumpe i Slagelse

Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi har rigtigt mange glade og tilfredse kunder i Slagelse og omegnen. Så lad os hjælpe dig med hele processen.

Urhøj ApS hjælper dig med søge tilskud til installation af varmepumpe, der erstatter oliefyr, gasfyr biofyr (pille-, brænde- og flisfyr) eller elvarme.

Husk at ENERGISTYRELSEN anbefaler, at man benytter en VE-Godkendt installatør som Urhøj ApS til at installere sin varmepumpe.

Fra 1. april 2021 er det faktisk et lovkrav at benytte en VE-Godkendt installatør som Urhøj ApS for at opnå tilskud

Det er ret nemt at indhente tilbud eller få beregnet en pris på varmepumper.

KONTAKT OS NU

Er varmeregningen steget dig til hovedet?

VE Godkendt installatør Varmepumpe i Slagelse

Er du også træt af at brænde penge af på høje varmeregninger? Rigtig mange danskere betaler tårnhøje varmeregninger, men i mange tilfælde, kan du reducere varmeregningen nemt og effektivt ved at udskifte din nuværende varmekilde til varmepumpe.  Varmepumper har mange fordele og er en effektiv, enkel og billig løsning både til helårshjem, sommerhuse og arbejdspladser. Hos Urhøj har vi installeret et utal af varmepumper og kan derfor kalde os selv for eksperter inden for varmepumper og alternativ energi. Vi rådgiver dig med glæde inden for luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper og hjælper dig med at finde den rette løsning til dig.

 

Vi udfører også service på varmepumper

Hos Urhøj tager vi hånd om hele processen – fra uforpligtende tilbud til installation og efterfølgende service. Vores kompetente montører arbejder på baggrund af mange års erfaring og den nyeste viden inden for området. For at sikre dig en vedvarende og optimal energiudnyttelse inkluderer vores tilbud en serviceaftale tilpasset dit specifikke anlæg. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om driftstop eller løbende sikring af dit anlægs energiudnyttelse. Vi udfører både service på luft til vand varmepumper og service på jordvarmeanlæg. Læs gerne nogle af vores URHØJ REFERENCER.

 

Vil du vide mere om fordelene ved varmepumper?

Med base i Gørlev kører vi hos Urhøj ud til kunder i hele området omkring Høng, Kalundborg, Slagelse og resten af Vestsjælland. I undermenuerne kan du læse mere om fordelene ved både luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. Vil du have et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål til varmepumper eller nogle af vores andre ydelser, er du velkommen til at ringe til os på 59 59 71 07.

Vi ser frem til at høre fra dig , hvis du vil høre mere om VE Godkendt installatør Varmepumpe i Slagelse .

Læs mere om tilskud hos Energistyrelsen

Varmepumper - Urhoj.dk
Varmepumper - Urhoj.dk
Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk
Varmepumper i Høng, Kalundborg, Gørlev & resten af Vestsjælland
Varmepumper i Gørlev, Høng, Kalundborg & resten af Vestsjælland

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

Mere om Urhøj

VE Godkendt installatør Varmepumpe i Slagelse
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.

VE Godkendt installatør Varmepumpe i Slagelse – Kontakt Urhøj for mere information.