VØLUND PILLEFYR

Et Vølund pillefyr er både en miljø- og budgetvenlig løsning til opvarmning af boligen. Pillefyret er et rigtig godt køb til pengene og kræver kun et minimum af vedligeholdelse. Desuden er rengøringen let, da askeskuffen er veldimensioneret og let tilgængelig.

Denne type VØLUND PILLEFYR leveres med PB20 MAX-brænder som standard. Kedlen er specialudviklet til stokerfyr/pillefyr og isoleret med miljøvenligt mineraluld, der sikrer et så lavt varmetab som muligt.

Skal der installeres eller udføres service på et VØLUND PILLEFYR hos dig? Så udfyld kontaktformularen nederst på siden. Du kan også ringe 59 59 71 07 og høre mere om vores løsninger og servicetilbud.

Varmepumper på Sjælland - Urhoj.dk

KONTAKT OS OM DENNE SERVICE

TILBUD PÅ VARMEPUMPER – VØLUND PILLEFYR

Tilbud på varmepumper – VØLUND PILLEFYR – vi kører over alt på Sjælland. Urhøj ApS kan levere varmepumper af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland. Vi lever gerne på hele Sjælland og er et af de firmaer, som har installeret flest varmekilder.

Få tryghed i samarbejde med en erfaren installatør og ikke mindst VE Godkendt installatør. Her på siden finder du vores formular, som giver os information, så vi kan give de bedst mulige Tilbud på varmepumper.

Udfyld gerne vores formular, så vi får så mange informationer som muligt, og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt for en videre snak omkring din fremtidige energikilde- Du vil også være meget velkommen til at kontakte os på telefon: + 45 59 59 71 07 , hvor vi også kan aftale et besøg i vores udstilling. Tilbud på varmepumper er helt uforpligtigende.

 

Mere om Urhøj

VARMEPUMPE VE GODKENDT INSTALLATØR HELE SJÆLLAND
Eventyret startede i 1999, hvor Tom Johansen iværksatte sin vision om at udbrede miljørigtig energi i de danske boliger og tilbyde VVS-løsninger af højeste kvalitet. Det blev til Urhøj, som i dag er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger.

Urhøj er iblandt de virksomheder, der har installeret flest varmekilder på Sjælland. Vores kerneværdier er kvalitet, service og miljøomtanke, og derfor er vi din fagspecialist, når boligen eller virksomheden skal energioptimeres.

Hver bolig er unik, og den mest fordelagtige energiløsning afhænger af faktorer som beliggenhed, isolering, størrelse og meget andet. Vores tilbud er altid skræddersyede og baseret på en faglig vurdering af din specifikke bolig.

Den langsigtede løsning er altid den billigste. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det gælder både produkt, installation og serviceeftersyn. Når du vælger en løsning fra Urhøj, er du derfor garanteret den størst mulige energibesparelse på lang sigt.

Få et TILBUD fra Urhøj ApS. Læs også gerne mere hos Energistyrelsen 

Vi glæder os altid til at høre fra potentielle kunder, og står klar med rådgivning og et godt tilbud om installation og efterfølgende serviceaftale, hvis du har brug for dette.

Husk at Urhøj ApS er VE godkendt installatør af varmepumper, og vi kan også hjælpe med eventuelle ansøgninger og i øvrigt formidle en attraktiv finasieringsaftale via en samarbejdspartner.

Urhøj ApS kan levere varmepumper over alt på Sjælland af mærker som Vølund, Bosch, Thermia og Metro. Vi kører især meget i Kalundborg, Slagelse, Gørlev og på Vestsjælland – men altså gerne hele Sjælland.